Branches en klanten

EFK is vooral actief in Noord-Holland,
Zuid-Holland en Utrecht.

Onze klanten zijn instellingen van zowel kleine, middelgrote als grote omvang in de (semi-) publieke sector (overheids- en not-for-profitinstellingen). Voorbeelden van publieke instellingen die klant van EFK zijn, zijn gemeenten, zorginstellingen, onderwijs, provincies, woningcorporaties, veiligheidsregio’s en stichtingen voor kunst en cultuur.

EFK is vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Opdrachten bij aanpalende provincies behoren ook tot de mogelijkheden. Onze medewerkers hebben naast een of twee specialismen zoals gemeente, zorg of onderwijs, vaak ervaring met meerdere sectoren. Hierdoor bestrijkt onze kennis en ervaring een breed spectrum in de (semi-) publieke sector. Bovendien zijn wij goed bekend met de branche. Onze specialisten hebben in de praktijk bewezen zich ook snel te kunnen inwerken in een sector waarmee zij minder ervaring hebben.

Onze lijnen binnen ons kantoor zijn kort, waardoor medewerkers een beroep kunnen doen op de specialistische kennis van collega’s.
Ons beleid is dat wij geen opdrachten aannemen waarvan wij niet voor 100% zijn overtuigd dat wij daarvoor ruim voldoende kennis en ervaring in huis hebben. Een medewerker van EFK zal daarom nooit een opdracht invullen die niet bij hem of haar past. Regelmatig worden er workshops en cursussen voor onze klanten en potentiële klanten aangeboden. Deze onderwerpen zijn qua onderwerp zeer uiteenlopend voor zowel intern als extern gebruik.

EFK brengt zowel de klant als de medewerker verder. Door verschillende klanten leer je veel en kun je ook meer betekenen voor de klant – Laura Tiehuis, HR adviseur