Sollicitatieprocedure

Wanneer wij samen verder willen gaan, doen wij je een aanbod en informeren
wij je over onze aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


SOLLICITEER DIRECT

Onze sollicitatieprocedure is gericht op het aannemen van financiële specialisten voor de overheid en not-for-profit én op mensen die dat binnen afzienbare termijn kunnen worden. Op deze manier kunnen wij nieuwe medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en sluiten wij aan op de behoefte van onze klanten.

Wij gaan als volgt te werk:

Je solliciteert via het sollicitatie-formulier. In dit formulier kun je je CV toevoegen en eventueel een link naar een video sollicitatie toevoegen. Geef naast je gegevens en CV ook je motivatie aan voor het werken bij EFK. Waarom heb je gekozen om bij EFK te solliciteren?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. In dit gesprek komen diverse onderwerpen aan de orde zoals: Wie ben jij? Wat motiveert je in een baan? Wat zijn je ambities? Welke wensen heb je op het gebied van opleiding en/of coaching? En natuurlijk je persoonlijke toelichting op je CV en je motivatie. Samen nemen wij je functieprofiel door en je competenties. Wij vertellen je over onze bedrijfscultuur, visie en werkstijl en natuurlijk ons P&O-beleid.

Daarna plannen we een of twee gesprekken met onze directeuren, die dieper ingaan op jouw werkervaring, competenties en ambities. Door middel van gerichte vragen en casussen wordt vakinhoudelijke kennis getoetst en informeren wij jou over de huidige en toekomstige projecten. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van jou en jij van ons.

Wanneer wij samen verder willen gaan, doen wij je een schriftelijk aanbod en informeren wij je uitgebreid over onze aantrekkelijke primaire en secundaire arbeids-voorwaarden. Zijn we het eens? Dan ontvang je een arbeidscontract en start je carrière bij EFK.