Wie is EFK?

EFK is een informele organisatie waarbij de flexibiliteit
van inzetbare uren centraal staat voor zowel de professional als de klant.

EFK Interim-management en advies ondersteunt sinds 1998 de (semi-) publieke sector (overheids- en not-for-profitinstellingen) bij financiële, administratieve en control vraagstukken. EFK heeft zich bewust gespecialiseerd in dienstverlening aan de (semi-) publieke sector.

Wij zijn van mening dat in deze sector met haar specifieke eigenschappen en cultuur, ons specialisme de meest toegevoegde waarde biedt. Wij voelen ons thuis in deze sector omdat wij maatschappelijke instellingen een warm hart toedragen. EFK heeft een oprechte betrokkenheid en no-nonsense mentaliteit, zoals veel klanten van ons zijn.

EFK is een informele organisatie waarbij de flexibiliteit van inzetbare uren centraal staat voor zowel de professional als de klant. Zo kan de klant onze medewerkers voor enkele uren en specifieke opdrachten inschakelen, maar ook EFK inzetten voor permanente ondersteuning (outsourcing).
Onze specialisatie betekent dat wij direct en met de juiste mensen de vraag van de klant willen invullen. Dat lukt alleen als je actuele kennis en de nodige vaardigheden bezit en kan toepassen. Jezelf continu verbeteren vinden wij belangrijk. Het bijhouden van kennis en het delen van kennis met je collega’s en klanten is vanzelfsprekend voor het werken bij EFK. Kijk voor meer informatie op we website van efk.

Werken bij EFK betekent gaan voor resultaat en kwaliteit – Kan-Wah Hau, directeur